New book by Klara Person & Karin Cyrén

Now this is a great children’s book collaboration, two of my favorite Swedish illustrators/authors Klara Persson (this time author) and Karin Cyrén (illustrator) has made Sören, Sören, Sören. A book about three brothers all called Sören. Confusing when everyone comes when you call their name.. Published at Urax.

“Det fanns tre brorsor. Den första hette Sören. Den andra hette Sören. Och den tredje hette Sören. Men vad snurrigt det blir när alla tre kommer samtidigt när man ropar. Eller när de svarar i varandras telefoner! Hur ska man hålla reda på vem som är vem? En sprallig ordlekshistoria om namnet Sören, och om hur fel det kan bli när Sören Kassören bara kan räkna till tolv och Sören Dansören helt saknar balans.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>