Konsthantverkscentrum opens a webshop

Happy and good news! Konsthantverkscentrum (which is a Swedish crafts center and professional organization of artisans) will open their own webshop. Find bracelets above here.

Konsthantverkscentrum öppnar Sveriges mest unika nätbutik!
800 konsthantverkare, tusentals produkter, en butik och en utcheckningskassa: Det är snart verklighet när Konsthantverkcentrum lanserar nätbutik. Redan idag är 120 av stiftelsen Konsthantverkscentrums anslutna anmälda säljare och du kan från den 19 februari besöka www.konsthantverkscentrum.se och köpa unikt konsthantverk och småskaligt producerade designprodukter.

Konsthantverkscentrum har efter önskemål från sina anslutna tagit fram en avancerad nätbutik som innehåller flera hundra butiker, men med bara en kundkorg. Trots att det handlar om hundratals butiker, där varje konsthantverkare säljer och hanterar sina produkter, är upplevelsen och säkerheten som att handla från en stor etablerad nätbutik.

Resultatet är en unik nätbutik som dessutom säljer unika ting. En stor del av produkterna är så kallade ”unikat” som bara finns i ett enda exemplar. Konsthantverket håller hög kvalitet garanterad av Konsthantverkscentrum vars anslutna alla är yrkesutbildade eller invalda av en invalsjury.”

Från och med 19 februari ska nätbutiken vara igång på riktigt (även om den finns uppe redan nu).

Bracelets by Johanna Törnqvist.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>