News, an essay and life

Hello how are you, are you still there? It’s been a while, many things popped up during the way the last couple of weeks, life for example.

As for the other things happening a new poster has landed in the shop, model large 70×100 cm. The name is Skog (forest in Swedish) and is photographed in the deepest of Småland (Nyholm, Bodafors) in Sweden. Also a bunch of new GRAN products arrived: Aprons for kids, as well as for grownups, tablecloths, kitchen towels, napkins AND fabric. Which means you’re able to get it by meter and make what you want.

I’ve also written an essay for Swedish ADA (only in Swedish sorry).

Om att berätta om sig själv på ett halvrelevant vis, bygga sitt eget varumärke och vara fast i en fåfäng jag-fixerad Instagramkultur. Typ. Läs krönikan här.

Also new, the square shaped Rainbow poster.

 

10 Responses to News, an essay and life

 1. Louise says:

  Love the new forest poster! Beautiful.

  x

 2. hello Elisabeth, I still call by and as always I absolutely love the mixture of images that you have on your wall, they work so well together. Jane x

 3. Anna Elisa says:

  Hej! Fint att läsa din krönika. Jag känner igen mig i bildbesattheten, även om jag målar mest när jag gör något eget. Det där med att finnas med överallt, Instagram, ha blogg osv är något jag ofta funderat på men samtidigt är det något som håller emot. Tror det har att göra med både rädslan att slukas upp för mycket och en slags mätttnad på mångas bekräftelsebehov och likhet i sin jakt på att vara unika. Hos dig finns det dock en helt egen röst, det blir som en fin motvikt till den ofta ängsligt trendkänsliga bloggvärlden som jag ändå inte kan låta bli att besöka ibland. Det handgjorda, skavda och skeva inspirerar också mig. Tack!

 4. Gillade verkligen din krönika. Kul att få läsa om din resa hit. Håller med om en massa saker där i texten. Sociala medier som en slags psykoanalytisk självräddare, förklädd till narcissism, eller tvärt om då kanske.

  Stod och fingrade på din bok för ett tag sedan. Snart ska jag nog göra mer än fingra… :)

  /helena

  ps. Måste bara få kommentera den magnifika tavelväggen också. Ser faktiskt en tavla som jag har här hemma. Den läsande textildamen längst ner till höger. Den är så fin. Tror att det är Ingrid Roempke som har gjort motivet?

 5. Elisabeth / Fine Little Day says:

  Kul att höra Helena :) Och tack för info om Ingrid Roempke!

 6. boujou bezot says:

  What a beautiful wall !
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>