Skinny laMinx

Skinny laMinx is a South African label founded and runned by the self-taught illustrator & designer Heather Moore. Heather started out as a drama- and English teacher but she never really got in to that. What a good thing for us! Heather started Skinny laMinx “as a bit of a hobby in 2006″ now you can find her work at retailers all over the world.

Skinny laMinx‘s design is plain and fresh, and the latest collection Rough Cuts is inspired by Scandinavian style. Don’t miss to check out all the goodies in the Etsy shop and the 2013/2014 Lookbook.

Everything connected to Heather and Skinny laMinx seems to be filled with pictorial glories and patterns galore like her Flickr, with peeps from Heather’s home as well. Also be sure to visit the Skinny LaMinx blog.

Entrepreneur Interview – Heather Moore – Skinny laMinx.

 

4 Responses to Skinny laMinx

 1. Lotta says:

  Måste bara fråga dig en sak som inte har ett dugg med inlägget att göra egentligen! Minns att du köpte en Wake Up-lampa (Phillips?) och undrar om du varit nöjd med den? Jag är inne på att köpa en och skulle gärna höra om du tycker att den är värd pengarna? Såg dessutom till min stora förtjusning att du har exakt samma sängbord som jag och undrar om det funkat bra att ha väckarklockan på den? Har ju inte sett Wake up-lampan “på riktigt” ännu men befarat att den blir för otymplig. Men på din bild som jag fann i arkivet ser det ju jättefint ut! Åh! De mörka morgnarna tar kål på mig!!

 2. Elisabeth says:

  Hej Lotta,
  jag köpte wake up lampan till sonen. Till mig köpte jag den här:
  http://www.vippon.com/dagsljuslampa-sun-seo-ljusterapi-ljusterapilampa/product_details.php/products_id/230

  http://www.finelittleday.com/?s=philips

  För mig funkar den fint jag upplever att jag känner mig piggare efter en vecka med den lysandes, får plats på sängbordet också ;)

  Wake up lampan har funkat bra för sonen också. Den kan man t.ex. ställa in på solnedgång med vågskvalp när man ska gå och lägga sig, och programera in soluppgång (gradvis ökande ljus) och fågelkvitter som väckarklocka när man vaknar. Alltså sonen vaknar inte av den (han sover hårt) men han gillar den i övrigt. Dessutom har den en iPhone-docka där man kan ställa sin telefon på laddning vid behov.

 3. Stel says:

  Ah, we have great textile designers here in Mzansi (South Africa)! Also have a look at Design Team Fabrics…you might be hooked for life…

 4. Lotta says:

  Tusen tack Elisabeth! Nu blev jag ju lite sugen på ljusterapilampan OCKSÅ, den du köpte till dig själv! TÄNK så fantastiskt det vore om man kunde omge sig med dessa lampor lite här och där i hemmet. T ex en vid sängen, en i köket vid köksbordet så att man piggnar till när man äter frukost osv. Synd att dess prislapp inte tillåter dylika utsvävningar. Såg att Clas Ohlson verkar sälja Wake up-lampan så jag ska kika in där till helgen och kolla på den. Tack för din recension och håll ut i höstmörkret! Allt gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>